Romantici môžu stráviť noc v apartmáne na Lomnickom štíte

22.06.2007 Poprad

Lomnický štít 22. júna (TASR) - Romantici môžu stráviť svadobnú noc napríklad v apartmáne na Lomnickom štíte, ktorý zriadili Tatranské lanové dráhy (TLD) a dnes predstavili verejnosti.
\"Hostia idú hore poslednou lanovkou, teda v čase, keď už na Lomnickom štíte nie sú turisti. Je tam však obsluha, ktorá sa im bude venovať 20 hodín. Dostanú drink na privítanie, večeru, ďalekohľadom môžu pozorovať hviezdy, oddychovať a ráno cestou dolu dostanú na Skalnatom plese raňajky, \" priblížila novinku v rozhovore pre TASR marketingová riaditeľka TLD Danka Velecká. Spresnila, že v najvyššie položenom apartmáne u nás sú štyri lôžka, takže nevšednú noc tam môže stráviť aj solventnejšia rodina, ktorú vyjde zážitok asi na 10-tisíc korún.
Na otázku, čo v prípade, že lanovka nebude môcť premávať kvôli silnému vetru deň, dva či viac, a teda hostia zostanú na štíte, Velecká odpovedala, že TLD sú pripravené aj na takéto situácie. \"Sú tam spacie vaky dokonca pre 40 osôb. To pre prípad, že v priebehu dňa treba lanovku odstaviť kvôli počasiu a na Lomničáku zostane nocovať viac cestujúcich. Týka sa to aj zásob vody a potravín, ktoré pravidelne obmieňame, \"
 

Vyberte región